Kirjavaisen kuulumisia

Rakas päiväkirjani,

en ole kirjoittanut sinulle pitkään aikaan. Johtuu ihan vaan siitä, että nämä orjapiiskurit täällä pakottavat tekemään töitä. Kaikki aika menee niiden välttelyyn ja piilossaolemiseen.

Kuulin äsken kahvihuoneessa, että talon muu väki oli ollut eilen tiedonhakukoulutuksessa. Ja arvatkaas mistä siellä oli puhuttu! Minusta! Kirjastokoira Kirjavaisesta! Tiedonhakukoulutuksessa. Minusta. En minä tiedä mitään, ihan turha minusta on mitään tietoa hakea. Kä-sit-tä-mä-tön-tä.

Ope oli sanonut, että tätä päiväkirjaani on analysoitu ihan korkeakoulutasolla (https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/65208/Koski_Annamari.pdf?sequence=1). Järkyttävää. Pitää varmaan vähän tästedes miettiä mitä tänne kirjoitan.

Ja kuulemma pitäisi kirjoittaa useammin. Niinpä niin. Vaan missä välissä minä päiväunet nukut ja ruokatunnin pidän, jos koko ajan pitää vaan kirjoittaa. Että terveisiä vaan opettajalle! Sopii kirjoittaa ihan keskenäsi vaan! Sen lisäksi haluan sanoa, että… eiku nyt alkaa ruokatunti, moooi moooi!

Mainokset

Tietoja Kirjavainen

Imatran kaupunginkirjaston oma lemmikki ihmettelee ympäristöään, haukkuu asiakkaita ja opettelee puhumaan ihmisiksi. Kirjoista ja lukemisesta se saattaa jotain tietääkin.
Kategoria(t): Uutta pureskeltavaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s